Ipari kémények felújítása

 

Az iparban is elvárás az esztétikus megoldás

Készülnek a bővülő gyógyszergyár kéményei

 

A nagyteljesítményű ipari gázkazánok égéstermékeinek elvezetését biztosító kémények fokozottan vannak kitéve a kondenzátum okozta eróziónak.

A gyártási technológiákból adódóan különféle speciális összetevők lehetnek az égéstermékben, amivel szemben a kémény anyagának ellenállónak kell lennie. Más és más speciális hatás érheti a kémény anyagát a gyógyszer-, az élelmiszeripar, a távfűtés vagy a gumigyártásterületén, amelyet már a tervezés során figyelembe kell venni.

Kollégium fűtési rendszereMivel az érintett gázkazánok általában termelő üzemek, nagyobb lakó- és középületek, vagy lakótelepek melegvíz-, és/vagy fűtésellátását biztosítják, nagyon fontos, hogy a kivitelezés a lehető legkisebb kiesést okozza. Megfelelő előkészítés után a kivitelezési munka 1-2-3 nap alatt véghezvihető .

Alábbiakban néhány kivitelezési kép amely megvalósításában részt vett társaságunk:Hosszú az út a kéményigIpari kazánok csatlakozása a kéményekhez

Ipari kmnyBonyolult kéményrendszer

Hírek, újdonságok a kémények világából

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk.

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk. Az új címünk, 1097 Budapest, Hentes u. 11-13., jól megközelíthető helyen található és könnyen elérhető

Bővebben ...

Szerelés vagy karbantartás? Nem mindegy!

Noha egyre több felhasználóban tudatosul, hogy a gázkészülékeket célszerű évente egyszer karbantartani, sok esetben mégsem hívnak szerelőt. Elbliccelik, mint a fogmosást a gyerekek. A következményeket könnyű kitalálni, akkor rohannak szakember után, amikor már „fájdalmassá válik” a helyzet, viszont még ekkor is úgy próbálják azt beállítani, hogy csupán egy kis takarításra vagy egyéb apró beavatkozásra lesz szükség. Javítás helyet karbantartásra invitálják tehát a szakembert, aki a helyszínen szembesül vele, mi is a helyzet valójában.

Bővebben ...

Gázkészülékek égőjének beszabályozása

Még a fűtésszereléshez valamelyest konyítók között is találni szép számmal olyanokat, akik úgy gondolják, egy gázkazánt elég csupán rákötni a rendszerre, s onnantól a berendezés teszi a dolgát a maga gyárilag beállított paraméterei, adottságai szerint. Nos, egy vegyes tüzelésű kazán tényleg így működik, a gázkazánok, különösen a modern, széles tartományú modulációra képes kondenzációs készülékek beüzemelése azonban a beállítást is magában foglalja, hiszen a gyári beállítások nem feltétlenül szolgálják a legoptimálisabb üzemet.

Bővebben ...