Kéményseprő járda építése

Kmnyseprjrda 7Budapesti csendélet kéményseprőjárda maradékával

A kéményfelújítások átvétele során visszatérő probléma a kitorkolás megközelíthetősége. Hiába tudja az ügyes és bátor kivitelező a tetőcserepeken egyensúlyozva elvégezni a szükséges felújítási munkákat., akár a képen látható körülmények között. A munkát átvevő kéményseprők teljes joggal követelik meg a kiépített kéményseprő járdát, aminek segítségével télen-nyáron, hóban-fagyban biztonságosan lehet mehközelíteni a kémény kitorkolását.

A műszaki előírásoknak mindenben eleget tevő járdaépítés nem olcsó dolog. Igazán komoly költség a sok kéménytesttel rendelkező társasházaknál merülhet fel, ahol azonbana járda közös tulajdon, tehát közös költség szokott lenni.

Munkatársaink nagy gyakorlattal a hátuk mögött oldják meg az időnként alpin technikát is igénylő munkát.

 
Új és biztonságos kéményseprő járda az elbontott helyén

Kéményseprő járda szerelés alattJardak 2Kéményseprő járda szerelés alatt - 2.                                                                                                                        


 A múlt és a jelen egymás mellett

 

Hírek, újdonságok a kémények világából

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk.

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk. Az új címünk, 1097 Budapest, Hentes u. 11-13., jól megközelíthető helyen található és könnyen elérhető

Bővebben ...

Szerelés vagy karbantartás? Nem mindegy!

Noha egyre több felhasználóban tudatosul, hogy a gázkészülékeket célszerű évente egyszer karbantartani, sok esetben mégsem hívnak szerelőt. Elbliccelik, mint a fogmosást a gyerekek. A következményeket könnyű kitalálni, akkor rohannak szakember után, amikor már „fájdalmassá válik” a helyzet, viszont még ekkor is úgy próbálják azt beállítani, hogy csupán egy kis takarításra vagy egyéb apró beavatkozásra lesz szükség. Javítás helyet karbantartásra invitálják tehát a szakembert, aki a helyszínen szembesül vele, mi is a helyzet valójában.

Bővebben ...

Gázkészülékek égőjének beszabályozása

Még a fűtésszereléshez valamelyest konyítók között is találni szép számmal olyanokat, akik úgy gondolják, egy gázkazánt elég csupán rákötni a rendszerre, s onnantól a berendezés teszi a dolgát a maga gyárilag beállított paraméterei, adottságai szerint. Nos, egy vegyes tüzelésű kazán tényleg így működik, a gázkazánok, különösen a modern, széles tartományú modulációra képes kondenzációs készülékek beüzemelése azonban a beállítást is magában foglalja, hiszen a gyári beállítások nem feltétlenül szolgálják a legoptimálisabb üzemet.

Bővebben ...