Rólunk

Társaságunkat 2004-ben alapította Hujber Tamás és Somogyvári András. Az azóta eltelt 18 év kivitelezői tapasztalataival, felkészült munkatársaival áll készen lakossági és közületi megrendelők igényeinek kielégítésére.
Image
Image

Amivel foglalkozunk

Honlapunk oldalain megoldásokat kínálunk kéményfelújításokkal, gázkazáncserékkel kapcsolatban, de foglalkozunk épületek szellőző rendszereinek, esővíz elvezetőinek felújításával is.

Partnereink a Kompozítor Kft ( Furanflex, Rainflex, Airflex), Coxterm ( Tricox ), Bosch, Magyar Kéménygyártó Kft (KREA K2+), Aereco mind nagy szakmai múlttal rendelkező gyártó, korszerű termékekkel.

Minden témakörben igyekszünk a legmegbízhatóbb, legkorszerűbb anyagokat beépíteni és a legmodernebb minősített rendszereket, technológiákat alkalmazni!
Specialitásunk: gyűjtőkémények átalakítása az energiatakarékos és környezetbarát kondenzációs kazánok számára – KREA K2+ rendszerrel. A KREA K2+ beépítésével ún. vegyes gyűjtőkéményeket hozunk létre, amelyre a régi turbós kazánok megtartása mellett tetszőleges számú kondenzációs kazánt is lehet telepíteni!

Ha a honlapunkon a megoldások között talált az Ön igényeinek megfelelőt, egyeztessen velünk időpontot egy helyszíni felmérésre, vagy konzultáljon munkatársainkkal.

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett megrendelőnk lesz.
Image
Image

Vezetőség

Hujber Tamás

pénzügyi vezető

Somogyvári András

ügyvezető

Somogyvári Áron

vezető tanácsadó

Beszállító partnereink