Rólunk

Társaságunkat 2004-ben alapította Hujber Tamás és Somogyvári András. Az azóta eltelt 18 év kivitelezői tapasztalataival, felkészült munkatársaival áll készen lakossági és közületi megrendelők igényeinek kielégítésére.
Image
Image

Amivel foglalkozunk

Honlapunk oldalain megoldásokat kínálunk kéményfelújításokkal, gázkazáncserékkel kapcsolatban, de foglalkozunk épületek szellőző rendszereinek, esővíz elvezetőinek felújításával is.

Partnereink a Kompozítor Kft ( Furanflex, Rainflex, Airflex), Coxterm ( Tricox ), Bosch, Magyar Kéménygyártó Kft (KREA K2+), Aereco mind nagy szakmai múlttal rendelkező gyártó, korszerű termékekkel.

Minden témakörben igyekszünk a legmegbízhatóbb, legkorszerűbb anyagokat beépíteni és a legmodernebb minősített rendszereket, technológiákat alkalmazni!
Specialitásunk: gyűjtőkémények átalakítása az energiatakarékos és környezetbarát kondenzációs kazánok számára – KREA K2+ rendszerrel. A KREA K2+ beépítésével ún. vegyes gyűjtőkéményeket hozunk létre, amelyre a régi turbós kazánok megtartása mellett tetszőleges számú kondenzációs kazánt is lehet telepíteni!

Ha a honlapunkon a megoldások között talált az Ön igényeinek megfelelőt, egyeztessen velünk időpontot egy helyszíni felmérésre, vagy konzultáljon munkatársainkkal.

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett megrendelőnk lesz.
Image
Image

Vezetőség

Hujber Tamás

pénzügyi vezető

Somogyvári András

ügyvezető

Somogyvári Áron

vezető tanácsadó

Beszállító partnereink

Hírek, újdonságok a kémények világából

Érik a kazán-krach Magyarországon: ezeknek a készülékeknek vége, méregdrága lesz a csere

Ma már létezik olyan kéményfelújítási rendszer, amiben vegyes üzemű készülékeket is működésre lehet bírni. Ezekben maradhatnak hagyományos gépek, és kondenzációsokat is be lehet szereltetni. Csupán egy hozzáértő mérnökre van szükség, aki megvizsgálja az adottságokat, és elmondja, milyen termékekkel lehet ezt kivételezni úgy, hogy az a jogszabályoknak is megfeleljen.

Bővebben ...
CONSTRUMA DÍJ 2021

CONSTRUMA DÍJ 2021 - KREA K2+ béléscső rendszer gyűjtőkémények korszerűsítéséhez

A KREA K2+ gyűjtőkémény bélelő rendszer, amely lehetővé teszi turbós és kondenzációs kazánok együttes kémény használatát 2021-ben – egyedüli magyarként - Construma díjat kapott! Különösen büszkék vagyunk rá, mert társaságunk is részt vett a rendszer kifejlesztésében és szakmai bevezetésében!

Bővebben ...
Van megoldás a gyűjtőkéményes készülékcserékre?

Van megoldás a gyűjtőkéményes készülékcserékre?

Nem létezik olyan kazántípus, amelyről kijelenthető, hogy biztosan illeszthető egycsatornás gyűjtőkéményhez. Mint ahogyan az sem, hogy az ilyen típusú füstelvezetőkön lehetetlen a készülékcsere. A megoldás a tervező kezében van, de szüksége van a kéményseprőkkel, a társasház többi lakójával és a készülékgyártóval való együttműködésre, de csak idő kérdése, hogy mikor válik szükségessé a kémény teljes átépítése.

Bővebben ...