Rólunk

Társaságunkat 2004-ben alapította Hujber Tamás és Somogyvári András. Az azóta eltelt 18 év kivitelezői tapasztalataival, felkészült munkatársaival áll készen lakossági és közületi megrendelők igényeinek kielégítésére.
Image
Image

Amivel foglalkozunk

Honlapunk oldalain megoldásokat kínálunk kéményfelújításokkal, gázkazáncserékkel kapcsolatban, de foglalkozunk épületek szellőző rendszereinek, esővíz elvezetőinek felújításával is.

Partnereink a Kompozítor Kft ( Furanflex, Rainflex, Airflex), Coxterm ( Tricox ), Bosch, Magyar Kéménygyártó Kft (KREA K2+), Aereco mind nagy szakmai múlttal rendelkező gyártó, korszerű termékekkel.

Minden témakörben igyekszünk a legmegbízhatóbb, legkorszerűbb anyagokat beépíteni és a legmodernebb minősített rendszereket, technológiákat alkalmazni!
Specialitásunk: gyűjtőkémények átalakítása az energiatakarékos és környezetbarát kondenzációs kazánok számára – KREA K2+ rendszerrel. A KREA K2+ beépítésével ún. vegyes gyűjtőkéményeket hozunk létre, amelyre a régi turbós kazánok megtartása mellett tetszőleges számú kondenzációs kazánt is lehet telepíteni!

Ha a honlapunkon a megoldások között talált az Ön igényeinek megfelelőt, egyeztessen velünk időpontot egy helyszíni felmérésre, vagy konzultáljon munkatársainkkal.

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett megrendelőnk lesz.
Image
Image

Vezetőség

Hujber Tamás

pénzügyi vezető

Somogyvári András

ügyvezető

Somogyvári Áron

vezető tanácsadó

Beszállító partnereink

Hírek, újdonságok a kémények világából

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk.

Cégünk egy újabb mérföldkőhöz ért, hiszen saját telephelyünkre költöztünk. Az új címünk, 1097 Budapest, Hentes u. 11-13., jól megközelíthető helyen található és könnyen elérhető

Bővebben ...

Szerelés vagy karbantartás? Nem mindegy!

Noha egyre több felhasználóban tudatosul, hogy a gázkészülékeket célszerű évente egyszer karbantartani, sok esetben mégsem hívnak szerelőt. Elbliccelik, mint a fogmosást a gyerekek. A következményeket könnyű kitalálni, akkor rohannak szakember után, amikor már „fájdalmassá válik” a helyzet, viszont még ekkor is úgy próbálják azt beállítani, hogy csupán egy kis takarításra vagy egyéb apró beavatkozásra lesz szükség. Javítás helyet karbantartásra invitálják tehát a szakembert, aki a helyszínen szembesül vele, mi is a helyzet valójában.

Bővebben ...

Gázkészülékek égőjének beszabályozása

Még a fűtésszereléshez valamelyest konyítók között is találni szép számmal olyanokat, akik úgy gondolják, egy gázkazánt elég csupán rákötni a rendszerre, s onnantól a berendezés teszi a dolgát a maga gyárilag beállított paraméterei, adottságai szerint. Nos, egy vegyes tüzelésű kazán tényleg így működik, a gázkazánok, különösen a modern, széles tartományú modulációra képes kondenzációs készülékek beüzemelése azonban a beállítást is magában foglalja, hiszen a gyári beállítások nem feltétlenül szolgálják a legoptimálisabb üzemet.

Bővebben ...