1117 Budapest, Budafoki út 183.
Tel.: 464-5881, 464-5812
Fax: 464-5882
E-mail: info@diametrus.hu
Diametrus
Kutató, Fejlesztő, Szolgáltató Kft.
Nyitólap

Önről

Ön családi-, vagy társasházban lakik. Sokat hallott arról, hogy a béleletlen kéményekből visszaáramló füstgázok már milyen tragédiákat okoztak. Félti családja, és a saját életét, ezért a legjobb megoldást keresve ránk talált. Előfordulhat, hogy a kéményseprő már hatósági fellépéssel fenyegeti, a gázelzárás réme pedig nem tűnik túl vonzónak. (Bár rövidtávon lehet vele spórolni.)

Ön egy korszerűbb, takarékosabb gázkészülékre szeretné cserélni a jelenlegit, és mivel azt már csak bélelt kéménybe szabad bekötni, keresi a legjobb megoldást, egy olyan kivitelezőt, aki a szakvélemény beszerzését is elintézi Ön helyett. Megtalálta.

Ön egy társasház közös képviselője. A kéményseprők már évek óta szajkózzák, hogy a kémények állaga elhasználódott, bélelésük szükséges. A hosszú halogatás után a lakóközösség belátta, hogy az évek múlásával a folyamatos állagromlás miatt a veszély egyre növekszik, ezért valamit tenni kell. Az is lehet, hogy a kéményseprő keményített, és már kötelezte Önöket a kémények bélelésére.

Ön olyan társasházban lakik, ahol a vízmelegítők (esetleg a fali melegítőkkel közösen), vagy a "Héra" cserépkályhák gyűjtőkéményekbe csatlakoznak. Sejti, hogy az eltelt három évtizednyi használat során a kürtők teljesen elhasználódtak, a folyamatosan növekvő réseken az égéstermék a lakóterekbe szivároghat. Nem szeretné, ha a házban egyre aluszékonyabbak lennének a lakók.

Ön társasházban lakik, és azt vette észre, hogy a falak vizesednek, mert az esőelvezető régi eternitcsövek már átengedik a nedvességet. Nem szeretné, ha a csövek cseréje minden lakás végigvésésével valósulna meg, hanem egy jóval kényelmesebb, időt állóbb, és olcsóbb módszert keres.

Ön olyan társaságnál dolgozik, amely hőközpontot üzemeltet. Mivel az ipari méretű kürtők rekonstrukciója tovább már nem halasztható, ezért most a legköltséghatékonyabb megoldást keresi. Önnek fontos, hogy a felújítás a lehető legkisebb időkieséssel valósuljon meg.

Ön gondnoka egy olyan épületnek, amelynek fűtését, melegvíz ellátását központi kazán biztosítja. A kémény tisztítónyílásából egyre több törmeléket kell eltávolítania, amely az égéstermékből lecsapódó savas kondenzátum miatti erózió következménye. Nemrégiben egy téglát is talált.

Ön társasházban lakik, ahol már béleltünk kéményt. Mivel erre Önnek is nagy szüksége van, és lakótársa meg volt velünk elégedve, ezért most bizalommal fordul hozzánk.

Ön egy konkurensünk webmestere, aki ismét lemásolható anyagok után kutat nálunk. Kopizzon csak, de a forrást jelölje meg!

Ön egyik csoportba sem tartozik, ez roppant érdekes. Kérjük, hívjon bennünket, kíváncsiak vagyunk Önre!

 

Kéménybajok
Egyedi kémények bélelése
Túlnyomásos gyűjtőkémény
Új technológia!
Kerámia gyűjtőkémények (Schiedel, Leier) átalakítása
Ipari kémények felújítása
Szerelt kémények építése
Zárt égésterű készülékek
kéménye
Esővíz elvezetők
rekonstrukciója
Szellőzőjárat tisztítás
Betonfúrás
Egyéb szolgáltatásaink
Fényképek, videók
Referenciák
Önről
Rólunk
Kapcsolat