Gázkazáncsere

gazkeszulek csere 221

Gázkazán cserék - Bosch, Baxi 

Társaságunk megbízható gázszerelő csapattal végzi összehangoltan munkáját. A gázkészülékcserék és a kéményfelújítási munkák egymással párhuzamosan vagy folyamatosan egymás után bonyolódnak, ahogy azt a helyi adottságok lehetővé teszik.

A megrendelőnek nem kell attól tartania, hogy a különböző szakmák a kivitelezés során bármilyen okból egymásra mutogatnának. A Diametrus Kft. a teljes cserefolyamatot a tervezéstől a kivitelezésen át az átadásig saját maga bonyolítja.

Hagyományos egyedi kéményekre,  kondenzációs gyűjtőkéményekre, vegyes (turbós - kondenzációs) gyűjtőkéményekre (KREA K2+) , központi kazánházi kéményekre csatlakozó készülékek felszerelésével egyaránt foglalkozunk.

Az általunk ajánlott készülékek Bosch és Baxi gyártmányúak, ezekhez tudjuk a legjobb háttérszolgáltatást ( szervíz, üzembehelyezés) biztosítani.

Nem zárkózunk el egyéb gyártmányoktól sem, ha az adott beépítés műszakilag indokolható.

2020. évben 162 db kazántelepítését végeztük

 

                           bosch condens 7000i w gc7000iw 24 c 23 fali kondenzacios kombi gazkazan nk n

 

Hírek, újdonságok a kémények világából

Érik a kazán-krach Magyarországon: ezeknek a készülékeknek vége, méregdrága lesz a csere

Ma már létezik olyan kéményfelújítási rendszer, amiben vegyes üzemű készülékeket is működésre lehet bírni. Ezekben maradhatnak hagyományos gépek, és kondenzációsokat is be lehet szereltetni. Csupán egy hozzáértő mérnökre van szükség, aki megvizsgálja az adottságokat, és elmondja, milyen termékekkel lehet ezt kivételezni úgy, hogy az a jogszabályoknak is megfeleljen.

Bővebben ...
CONSTRUMA DÍJ 2021

CONSTRUMA DÍJ 2021 - KREA K2+ béléscső rendszer gyűjtőkémények korszerűsítéséhez

A KREA K2+ gyűjtőkémény bélelő rendszer, amely lehetővé teszi turbós és kondenzációs kazánok együttes kémény használatát 2021-ben – egyedüli magyarként - Construma díjat kapott! Különösen büszkék vagyunk rá, mert társaságunk is részt vett a rendszer kifejlesztésében és szakmai bevezetésében!

Bővebben ...
Van megoldás a gyűjtőkéményes készülékcserékre?

Van megoldás a gyűjtőkéményes készülékcserékre?

Nem létezik olyan kazántípus, amelyről kijelenthető, hogy biztosan illeszthető egycsatornás gyűjtőkéményhez. Mint ahogyan az sem, hogy az ilyen típusú füstelvezetőkön lehetetlen a készülékcsere. A megoldás a tervező kezében van, de szüksége van a kéményseprőkkel, a társasház többi lakójával és a készülékgyártóval való együttműködésre, de csak idő kérdése, hogy mikor válik szükségessé a kémény teljes átépítése.

Bővebben ...